96 646 23 55 - info@fontserrat-asesores.com
C/ Doctor Borrull, 5 - 03730 Jávea (Alicante)

Vaig a obrir un negoci. Autònom o Societat Limitada?

Es la eterna pregunta que mos fan els empresaris quan acudeixen al nostre despatx.

A priori la qüestió es molt ximple de contestar ja que sempre que es puga, recomanem la forma de societat de responsabilitat limitada. Esta forma jurídica permet separar molt clarament el negoci de la resta de bens que pot posseir l´emprenedor.

Ara be, el que normalment ocorre es que en els inicis del negoci hi ha molta il·lusió i, mes be, recursos economics i financers limitats. Davant esta situació, com que encara no hi ha un gran capital que protegir,  l´empresari opta per la forma de empresari individual, o «autonomo».  Ajornant pel futur la constitució de la societat que, òbviament, requereix de mes recursos economics donat que s´ha de anar al notari, al registre, te mes obligacions mercantils i comptables, etc.

Lo realment important en tots els casos es que la idea en la que es basa el negoci siga un projecte factible, realista i controlat.

Si necessites ajuda per a obrir el teu negoci, pots comptar amb Nosaltres per donar-te suport jurídic-mercantil, jurídic-administratiu, laboral, fiscal i comptable. Contacta amb nosaltres i et guiarem en este important procés.

L´equip de FontSerrat Asesores

Vaig a obrir un negoci. Autònom o Societat Limitada?
Scroll hacia arriba